ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ-ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ-ΑΘΗΝΑ EXPRESS CLEANING SERVICE-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ - ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ-ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΩΝ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Go to content

Main menu

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ-ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ-ΑΘΗΝΑ EXPRESS CLEANING SERVICE-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Υπηρεσίες καθαρισμού > Ειδικοί καθαρισμοί

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της καθαριότητας.Με την χρήση υπέρηχων, καθαρισμοί κτιρίων και αντικειμένων που φάνταζαν αδύνατοι πραγματοποιούνται τώρα σε σύντομο χρονικό διάστημα και με καταπληκτικό αποτέλεσμα.

Καθαρισμό του ηλεκτρονικού εξοπλισμού  με την μέθοδο των υπερήχων

Ο καθαρισμός με υπέρηχους είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Χρησιμοποιεί μια ψηφιακή γεννήτρια που τροφοδοτεί τους βυθιζόμενους σε μια δεξαμενή με ζεστό νερό μορφοτροπείς. Οι μορφοτροπείς δονούνται σε συχνότητα 40 ΚΗz δημιουργώντας εκατομμύρια από μικροσκοπικές φυσαλίδες που σχηματίζονται και καταρρέουν προς τον πυρήνα τους. Αυτή η επαναλαμβανόμενη διαδικασία σχηματισμού και καταστροφής επιφέρει έναν απαλό καθαρισμό γνωστό ως σπηλαίωση. Η σπηλαίωση έχει τη δυνατότητα όχι μόνο να καθαρίζει τις επιφάνειες ενός αντικειμένου αλλά επίσης να εισχωρεί στο εσωτερικό και στις ρωγμές που είναι δύσκολο να καθαριστούν. Πρόκειται για απαλό και ασφαλή καθαρισμό. Οι υπέρηχοι δεν θα χαράξουν, δεν θα φθείρουν και δεν θα δημιουργήσουν κοιλώματα στα αντικείμενα όπως συμβαίνει με τις συμβατικές μεθόδους καθαρισμού.
Από τους Η/Υ αφαιρούνται ο σκληρός δίσκος και τα floppyδιότι δεν είναι σχεδιασμένα για να καθαρίζονται.
Τα προς καθαρισμό αντικείμενα ελέγχονται πριν τον καθαρισμό ότι λειτουργούν και αφού αυτό πιστοποιηθεί εγγράφως αρχίζει η διαδικασία του καθαρισμού και η εταιρεία δεσμεύεται για την παράδοση εν λειτουργία του εξοπλισμού μετά τον καθαρισμό του.
Το πλεονέκτημα του καθαρισμού και ειδικά με τον τρόπο αυτό είναι η μακροζωΐα του εξοπλισμού λόγω εξάλειψης των παραγόντων που τον καταστρέφουν (σκόνη και υγρασία).
Το κόστος δεν ξεπερνά το 30% του κόστους αντικατάστασης.

 
 
Back to content | Back to main menu