Πυρασφάλεια-Πυροσβεστήρες-Εταιρεία Καθαρισμού-Συνεργείο Καθαρισμού - ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ-ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΩΝ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Go to content

Main menu

Πυρασφάλεια-Πυροσβεστήρες-Εταιρεία Καθαρισμού-Συνεργείο Καθαρισμού

Η εταιρεία μας διαθέτει την γνώση αλλά και μια μεγάλη γκάμα υλικών, εύφημων Οίκων του εξωτερικού, για να καλύψει κάθε είδους ανάγκη και εφαρμογή, που έχουν σχέση με προϊόντα: Πυροσβεστικού Εξοπλισμού (Πυρόσβεση, Κατάσβεση κλπ), Επανέλεγχοι-Αναγομώσεις, Εμφιάλωση Βιομηχανικών-Ιατρικών Αερίων, Διανομή Υγρών και Ιατρικά Μηχανήματα για ασθενείς με αναπνευστικά προβλήματα.         
Λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις σας όπως αυτές καταγράφηκαν, έχουμε την τιμή να σας προσφέρουμε τα κάτωθι σε πολύ καλές τιμές.


Οι πυροσβεστήρες είναι πιστοποιημένοι από την C.E & ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑΣ ΞΗΡΑΣ ΚΟΝΕΩΣ ABC-40 6 kg

Ο πυροσβεστήρας ξηράς κόνεως είναι κατάλληλος για κατάσβεση εύφλεκτων στερεών όπως ξύλα, χαρτί, υφάσματα, πλαστικά (Α), εύφλεκτα υγρά περιλαμβανομένων πετρελαίου, ελαίων, λιπαντικών, χρωμάτων (Β) και εύφλεκτων αερίων με παρουσία ηλεκτρικού ρεύματος.Ο πυροσβεστήρας δεν είναι κατάλληλος για φωτιές σε μέταλλα.Ο πυροσβεστήρας ειναι κατάλληλος για χρήση σε βιομηχανίες γραφεία, εργαστήρια, κατοικίες, ξενοδοχεία, καταστήματα, αυτοκίνητα, πλοία, κότερα κλπ.

• Κατασβεστική ικαννότητα: 21 Α- 113 Β - C

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑΣ ΑΦΡΟΥ AFFF 6l

Ο πυροσβεστήρας AFFF είναι κατάλληλος για κατάσβεση εύφλεκτων στερεών όπως ξύλα, χαρτί, υφάσματα, πλαστικά και εύφλεκτα υγρά περιλαμβανομένων πετρελαίου, ελαίων, λιπαντικών χρωμάτων.Ο πυροσβεστήρας δεν είναι κατάλληλος για φωτιές σε αέρια, μέταλλα. Ο πυροσβεστήρας είναι κατάλληλος για χρήση σε βιομηχανίες γραφεία, εργαστήρια, κατοικίες, ξενοδοχεία, καταστήματα, αυτοκίνητα, πλοία, κότερα κλπ.

• Κατασβεστική ικανότητα: 8Α-113Β-C

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑΣ CO2 2 kg)

Κατά την χρήση του δεν γίνετε καμία καταστροφή, (σε αντίθεση με του νερού ή της ξηράς κόνεως, όπου σε πολλές περιπτώσεις η χρήση τους προκαλεί φθορές) είναι ακίνδυνο για τα περισσότερα υλικά και δεν μολύνει τα τρόφιμα, δεν είναι διαβρωτικό και είναι δυσαγώγιμο.Μετά την πυρόσβεση εξατμίζετε ολοκληρωτικά και δεν αφήνει καθόλου υπολείμματα.Επειδή προκαλεί ασφυξία αντενδεικνύεται για χρήση σε κλειστούς χώρους που υπάρχουν άνθρωποι ή ζώα. Η τρισδιάστατη δράση του διοξειδίου του άνθρακα σημαίνει ότι μπορεί να καταπολεμήσει πυρκαϊές, τόσο κάθετα όσο και οριζόντια. Η γρήγορη κίνηση του δίνει τη δυνατότητα να διεισδύει σε οποιοδήποτε εμπόδιο διαμέσου κάποιου ανοίγματος και να φτάνει σε μη προσπελάσιμα και κρυφά σημεία.

Κατασβεστική ικανότητα: 21Β - C

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑΣ F-Class 2 lt

• Φορητός πυροσβεστήρας F-Class Solution, • Χωρητικότητα: 2 lt•Με ειδικό λάστιχο εκτόξευσης διακοπτόμενης ροής
• Κατασβεστική ικανότητα:
5A 5F
Ο πλέον κατάλληλος πυροσβεστήρας για κατάσβεση πυρκαγιών σε κουζίνες και εστιατόρια.Όπως προκύπτει από το πρότυπο NFPA-12 και τη διεθνή βιβλιογραφία, τα μαγειρικά έλαια έχουν την τάση να αναφλέγονται μετά την αρχική κατάσβεση και την απομάκρυνση της πηγής θερμότητας. Υλικά που είναι κατάλληλα για κατάσβεση πυρκαγιών κατηγορίας Β, όπως ξηρή σκόνη και διοξείδιο του άνθρακα, δεν έχουν γενικά αποτελεσματική δράση στην κατάσβεση πυρκαγιών κατηγορίας F, επειδή δεν αποτρέπουν την ανάφλεξη και πραγματοποιούν μόνο επιφανειακή κατάσβεση χωρίς επαρκή ψύξη ή απομόνωση του οξυγόνου του ατμοσφαιρικού αέρα ή προκαλούν και επέκταση της πυρκαγιάς λόγω της εκτόνωσης του κατασβεστικού υλικού που πραγματοποιείται υπό υψηλή πίεση
.

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ ΞΗΡΑΣ ΚΟΝΕΩΣ ABC12 kg

Ο πυροσβεστήρας Ξηράς Κόνεως είναι κατάλληλος για κατάσβεση εύφλεκτων στερεών όπως ξύλα, χαρτί, υφάσματα, πλαστικά (Α), εύφλεκτα υγρά περιλαμβανομένων πετρελαίου, ελαίων, λιπαντικών χρωμάτων (B) και εύφλεκτων αερίων (C) με παρουσία ηλεκτρικού ρεύματος (ως 1000V). Ο πυροσβεστήρας είναι κατάλληλος για χρήση κυρίως σε σκάφη αναψυχής, κατοικίες, ξενοδοχεία, καταστήματα, αυτοκίνητα, πλοία αλλά και εργαστήρια

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ ΞΗΡΑΣ ΚΟΝΕΩΣ BC 12 kg

Ο πυροσβεστήρας Ξηράς Κόνεως είναι κατάλληλος για κατάσβεση εύφλεκτων υγρών περιλαμβανομένων πετρελαίου, ελαίων, λιπαντικών χρωμάτων (B) και εύφλεκτων αερίων (C) με παρουσία ηλεκτρικού ρεύματος (ως 1000V). Ο πυροσβεστήρας είναι κατάλληλος για χρήση κυρίως σε καυστήρες και δεξαμενές πετρελαίου.

Back to content | Back to main menu